Treldevejens Grill
Velkommen hos
...en rigtig grillbar
Åbent alle dage fra 12:00 til 20:00
Bestillinger modtages på tlf: 20 12 82 55
 
Treldevejens Grill
Dagens ret kr 65,-
Udbringning kr 25,-

Pensionister kr 55,- + udbringning kr. 20,-.

Både dagens ret og kyllinger bør bestilles i god tid før, ellers kan du risikere at gå forgæves.
April menu:

Søndag 26 april: flæskesteg med rødkål
Mandag 27: april: gl. dags kylling med sovs og kartofler
Tirsdag 28 april: mørbradbøf med bløde løg
Onsdag 29 april: paneret flæsk med persillesovs
Torsdag 30 april: bøf bearnaise med brasede kartofler

Maj Menu:
Fre. 1.5 Bøfstroganoff med mos
Lør. 2.5 Karbonader m ærter og gulerødder
Søn. 3.5 Gl. dags oksesteg med grønt
Man. 4.5 Forloren hare
Tir. 5.5 Sprængt oksebryst med peberrodssovs
Ons. 6.5 Stegt flæsk m persillesovs
Tors. 7.5 Baconfrikadeller med sovs og rødkål
Fre. 8.5 Hakkebøf i flødesovs med ris eller kartofler
Lør.  9.5 Schnitzel med brasede kartofler og flødepaprikasovs
Søn. 10.5 Flæskesteg med brun sovs og rødkål
Man. 11.5 Skipperlabskovs med rødbeder
Tirs. 12.5 Farseret porrer
Ons. 13.5 Paneret flæsk med persillesovs
Tors. 14.5 Mørbradgryde med bacon, pølser og champignon, ris eller kartofler
Fre. 15.5 Bøf bearnaise med brasede kartofler
Lør. 16.5 Lørdagskylling med brun sovs og agurkesalat
Søn. 17.5 Benløse fugle med mos
Man. 18.5Karbonader med grønærter og gulerødder
Tirs . 19.5  Kylling i karry med ris eller kartofler
Ons. 20.5 Stegt flæsk med persillesovs
Tors. 21.5 Biksemad med 2 spejlæg
Fre. 22.5 Hakkebøf med bløde løg
Lør. 23.5 Ossobuco med mos
Søn. 24.5 Flæskesteg med brun sovs og rødkål
Man. 25.5 Koteletter med karry og ristet ananas
Tirs. 26.5 Frikadeller med stuvet hvidkål
Ons. 27.5 Paneret flæsk med persillesovs
Tors. 28.5 Paprikagryde med bacon, champignon og ris eller kartofler
Fre. 29.5 Mørbrad á la creme
Lør. 30.5 Schnitzel med brasede kartofler og flødepaprikasovs
Søn. 31.5 Bankekød med mos
Treldevejens Grill - Treldevej 5






Åbent alle dag fra 12:00 - 20:00
Bestil i forvejen på 20 12 82 55
 
Ring op !  -  20 12 82 55